no
en
de

Ønsker du å arrangere selskap hos oss?

Flotte lokaler for bryllup eller andre større begivenheter. Vi fokuserer på kvalitet og matopplevelser og har flotte referanser på gjennomføring av selskaper.
Selskap
På Smakfulle Rom arrangerer vi bryllup og andre begivenheter. I våre selskapslokaler på Romerike finner du flotte og moderne lokaler med en herlig atmosfære og nydelig matopplevelser.
Les Mer
Bryllup
Å finne den perfekte rammen for bryllupet kan være krevende. Vi mener vi har funnet den magiske oppskriften; Flotte rom med god takhøyde, fantastiske senger og mat fra nærmiljøet, laget med lidenskap. Et vakkert landskap som sees fra alle deler av gården, en sfære som tar hensyn til at nettopp dere er her, små utløsende detaljer som du kanskje bare aner.
Les Mer
Konfirmasjon
Har du en konfirmant i år? Smakfulle Rom har flotte lokaler for alle typer selskaper. ASmakfulle Rom finner du nær Kløfta, Sørumsand, Frogner og Lillestrøm. Ta kontakt dersom du ønsker en visning hos oss.
Les Mer
Bursdagsfeiring?
Skal du feire 40 -50 - eller 60 års dag, og vil gjøre dagen helt spesiell? Vi kan tilby et opplegg med morsom aktivitet, koselige lokaler og en nydelig 3, 4 eller 5 retters meny.
Les Mer
Torsdag kveld hos Smakfulle Rom
Vi inviterer til dagens tre-retters meny. Kom og bli overrasket over de gode smakene i de velkomponerte rettene laget av de flinke kokkene våre.
Les Mer
Flotte lokaler for Minnestund på Romerike
Dere kan holde minnestund hos oss. Vi tilbyr alt fra kaffe og snitter til full middagsservering. Ta kontakt for å lage et opplegg som passer for dere.
Les Mer