no
en
de

Ønsker du å arrangere selskap hos oss?

Flotte lokaler for bryllup eller andre større begivenheter. Vi fokuserer på kvalitet og matopplevelser og har flotte referanser på gjennomføring av selskaper.
Selskap
Vi arrangerer bryllup andre store markeringer. Her finner du flotte omgivelser, moderne lokaler og nydelig matopplevelser.
Les Mer
Bryllup
Å finne den perfekte rammen for bryllupet kan være krevende. Vi mener vi har funnet den magiske oppskriften; Flotte rom med god takhøyde, fantastiske senger og mat fra nærmiljøet, laget med lidenskap. Et vakkert landskap som sees fra alle deler av gården, en sfære som tar hensyn til at nettopp dere er her, små utløsende detaljer som du kanskje bare aner.
Les Mer
Konfirmasjon
Har du en konfirmant til våren? Smakfulle Rom har flotte lokaler for alle typer selskaper, Ta kontakt dersom du ønsker et tilbud på konfirmasjon.
Les Mer
Bursdagsfeiring?
Skal du feire 40 -50 - eller 60 års dag, og vil gjøre dagen helt spesiell? Vi kan tilby et opplegg med morsom aktivitet, koselige lokaler og en nydelig 3, 4 eller 5 retters meny.
Les Mer
Torsdag kveld hos Smakfulle Rom
Vi inviterer til dagens fire-retters meny. Kom og bli overrasket over de gode smakene i de velkomponerte rettene laget av de flinke kokkene våre.
Les Mer
Minnestund på Romerike nær Lillestrøm på smakfulle rom
Dere kan holde minnestund hos oss. Vi tilbyr alt fra kaffe og snitter til full middagsservering. Ta kontakt for å lage et opplegg som passer for dere.
Les Mer