no
en
de

Når smaksopplevelsene står i kø...

 

Vil du ha en helt spesiell matopplevelse i fantastiske omgivelser så er Smakfulle Rom stedet du må besøke. La deg overraske over denne smaksopplevelsen som du finner midt mellom Oslo og Gardermoen. 

 

Har du lyst til se våre kokker skape hverdagsmagi? Hos Smakfulle Rom velger vi kun de beste råvarene, og gjerne lokalt og kortreist. Våre kokker er stolte over å lage en smaksopplevelse for hver eneste gjest.

Vi serverer sesongens to-retters lunsj og fire-retters middag. Menyen baserer seg på gode råvarer for årstiden. Et eksempel på vår meny er:

Lunsj:

  • Ørret melba med nykål, vårløk, vårløkolje, blåskjell og blåskjellskum
  • Nyr-krem med jorbær fra Follvell gård

 

  • Kylling fra Hovelsrud gård med sprø annapotet, vårens første primører og bearnaise
  • Sitronkrem, pistasje og sufflert honningknekk

 

Kveldsmeny:

 

  • Smørposjert rødspette med hvit asparges og ramsløk
  • Kalv med poteteskum, nykål, skorsonnerot og hvitløkssaus
  • Råblå med fikenkompott og hjemmelaget knekkebrød
  • Pasjonsfruktcurd med spøtt melkeskum og pistasjecrumble

 

 

Ønsker du flere retter, vinpakker eller et målid servert en av våre lavvoer i klatreparken så ordner vi det også!

 

Tilbakemeldingene på det vi har servert har vært fantastiske og vi gleder oss til å gi gjestene våre de beste smaksopplevelsene. Vi er stolte over våre kokker; kjøkkensjef Roar Bergheim, souchef Kim Krogstad og våre to lærlinger Kristine og Emma.

 

Se våre konferansepakker for informasjon om pakker og priser eller ta kontakt med oss på booking@smakfullerom.no.

 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en ekte matopplevelse hos Smakfulle Rom!

 

 

De gode råvarene...

 

Gode råvarer er et krav for å lykkes. Vi ønsker å bruke lokale råvarer og kortreist der kvaliteten er god nok, men vi henter også andre norske råvarer fra de beste produsentene. Mye plukkes også i skog og mark. For eksempel sopp, bær, gjøksyre, granskudd og andre morsomme vekster! 

 

Her er noen av produsentene våre:

Skinke: Santa Kristina skinken har vunnet flere priser og vi er stolte over å kunne tilby denne skinken til våre gjester. Se YouTube-filmen her. 

Økologiske egg henter vi på Størsrud gård bare ett steinkast unna. Her får hønene gå fritt og dyrevelferd er i fokus. Sommer og høst får vi også ulike bær bra gården. Størsrud gård leverer også egg til "Kolonihagen": 

Romerike grønt bidrar med sesongens råvarer. 

Jordbærene får vi fra den lokale produsenten Folvell gård

Ferksosten "Nyr" fra Grøndalen gårdsmeieri er også en lokal leverandør og her produseres et produkt vi har blitt svært gade i på kjøkkenet vårt.

Vi har brukt Norsk urkorn fra Hemnes. 

Oster vi bruker mye Råblå fra Grindalen, Grotteost fra Hitra Gårdsmat, Munkeby fra Munkeby kloster, Fjelltopp fra Bos Ysteri, Kubbeost fra Rueslåtten.

I tillegg lager vi mange produkter selv. Vi har egen leverpostein, aioli, majones, hjemmebakt brød, pasta, skinker og fenalår, bacon, syltede beter og mye mye mer...

 

Håper vi ser deg snart!