no
en
de

Romerikes beste kjøkken er også Norges beste kjøkken

 

Vil du ha en helt spesiell restaurant- og matopplevelse i fantastiske omgivelser så er Smakfulle Rom i Sørum på Romerike stedet du må besøke.

Vi server kortreist mat fra Romerike til alle anledninger med de beste råvarene. Smakfulle Rom brukes både til kurs og konferanse, bryllup, styremøter og ledersamlinger, men også bare til fantastiske restaurant- og matopplevelser.

Hos oss finner du ekte matopplevelser. Vi skreddersyr menyer til grupper basert på sesongens råvarer og lokale produsenter. Ønsker du en fem retters meny av ypperste klasse eller en rustikk gryte servert i lavvoen? Husk at du må reservere i forkant for å kunne spise hos oss.

Tilbakemeldingene på det vi har servert har vært fantastiske og vi gleder oss til å gi gjestene våre de beste smaksopplevelsene. På kjøkkenet skapes det hverdagsmagi av kjøkkensjef Roar Bergheim, souchef Kim Krogstad og våre to lærlinger Kristine og Emma.

Ta en tur til Smakfulle Rom kun for matopplevelsen, eller kombiner det med et konferanseopphold, overnatting eller aktiviteter i vår egen klatrepark.

 

Se på våre konferansepakker for informasjon om pakker og priser eller ta kontakt med oss på booking@smakfullerom.no.