no
en
de

Møterom

Møterom
Mange flotte møterom nær Gardermoen og Lillestrøm. Gratis parkering, fantastiske matopplevelser i vår restaurant og moderne fasiliteter på møterom og hotellrom.
Les Mer
Dagkonferanse
Har du behov for møterom nær Gardermoen? Kun 17 minutter unna finner du en moderne konferansegård med flotte møteromsfasiliteteter, matopplevelser, hotellrom og en stor parkeringsplass. Passer for både dagkonferanse og møter med overnatting.
Les Mer
Kurslokaler
Vi har flotte kurslokaler. Moderne luftige rom med moderne fasiliteter. Ta gjerne kontakt for et godt tilbud dersom du holder kurs og har behov for flere datoer.
Les Mer
Styremøte
Legg styremøtet til Smakfulle Rom neste gang og nyt den fantastiske atmosfæren nær Gardermoen og Lillestrøm. I moderne møterom med gode fasiliteter kan man jobbe i fred og ro og avslutte med en bedre middag dersom man ønsker det.
Les Mer
Møterom til leie
Har du behov for møterom nær Gardermoen eller Lillestrøm? Smakfulle Rom har gratis parkeringsplass og fantastisk mat i sin restaurant. med fire møterom der den største tar 120 personer i kino-oppsett håper vi at du velger oss ved neste anledning.
Les Mer
Generalforsamling eller behov for pleneumssal?
Smakfulle Rom tilbyr møterom for 5-120 personer. Dette er moderne og luftige rom med høy standard. Har der behov for bevertning kan dette ordnes i vår restaurant. Her tilbyr vi 2-retters lunsjmeny og 4-retters middag med fokus på lokale råvarer og de ekte smakene.
Les Mer