no
en
de

Flotte anmeldelser fra våre gjester

 

Fra Tripadvisor:

 

"Todagers samling"

 

5 days agoReviewed by Tom S

 

Dette er et fantastisk sted! Totalinntrykket er bare strålende! Var der fra lunsj til lunsj, maten er delikat og god, betjeningen serviceinnstilt, rommene og fasilitetene moderne og smakfull! Anbefales på det sterkeste :)

 

"Perfekt sted for et seminar"

 

Nov 9, 2016Reviewed by Inger N

 

Smakfulle rom var et vakkert, hyggelig, behagelig og funksjonelt sted for vårt seminar. Nydelig mat og serviceorientert personal bidro også til en vellykket dag. Vi var imponerte over den ombygde låven. Her er det rustikke elementer, peis, moderne, utsøkt innredning, fine designelementer og storslagne vinduer. Vi mener dette må være det perfekte stedet også for private selskaper som bryllup. Estetikk og hygge er heldig ramme for både business og pleasure!

"Makes you feel at home"

 

2 weeks agoReviewed by Anders A

I was there with 12-13 colleagues for a 2-day seminar. They have restored an old barn, and while everything is new and modern, they've kept some of the old construction visible. The bedrooms were clean and comfortable, and the meeting rooms were spacious and very well ventilated. The food and service was excellent. On the minus side, they didn't have a clock on the wall in the meeting rooms. As you understand, I do not have very much to complain about...

"Veldig fornøyd "

 

Oct 26, 2016Reviewed by Siw H

 

Var her på 2 dagers konferanse med jobben i september. Leste litt på Facebook og hjemmeside deres først og fant ut at dette var et passende sted for vår gruppe. Flotte konferanserom, innbydende hotellrom, koselig oppholdsrom og fantastisk GOD mat. Ikke minst supergod service fra alle som jobbet der. Vi hadde også aktivitet i klatreparken, topp sted for teambuilding og for å ha det gøy:-) Anbefaler dette stedet på det varmeste. Siw

 

 Her finner du flere anmeldelser på Tripadvisor sine egne sider

 

 

 

Fra Facebooksiden vår:

 

"Tusen takk:)

Må bare få takke for en fantastisk bra dag/kveld hos dere i går. For en utrolig god suppe vi fikk til lunsj i lavvoen og en utrolig god

4 retters middag m/drikke Alle på avdelingen her i Bisnode er enige om at dette var et bra opplegg og bra for teamet. Flere milepæler som ble brutt i tretoppene ;) Og vi snakker fortsatt om middagen vi fikk:) Vi kommer gjerne igjen ved en annen anledning." (Lisbeth, Biznode Norgge AS. September 2016)

"Rett og slett en vidunderlig opplevelse av ro, nytelse for øynene og mat ut fra en annen verden og et vertskap kongen verdig" (mars 2016)

"Dette stedet er en perle! Maten er eksepsjonell - alle måltider var en skue for øyet og en sann nytelse. Både kurslokalene og hotellrommene har sjel og er til de grader gjennomført. Vertskapet, servicen og personalet er fantastiske. For et sted! På vegne av Romerike tannlegeforening vil jeg takke for et supert samarbeid både før og under kurset - håper på snarlig gjensyn og samarbeid!" (mars 2016)

"Akkurat kommet hjem fra seksjonssamling på Smakfulle rom. Stedet er en opplevelse med delikat interiør, flotte rom og fantastisk mat og service. Når man i tillegg kan ha teamaktiviteter i den flotte klatreparken. Er dette et sted jeg anbefaler på det varmeste." (april 2016)

"Takk for et fantastisk flott opphold 3-4 mai. Vi holdt vårt avdelingsseminar hos dere. Flotte konferanselokaler og rom - og maten aldeles nydelig !! Vi hadde også lagt inn tid til en tur i klatreparken - et høydepunkt. Min varmeste anbefalinger!" (mai 2016)

14. desember 2015:  "Sjarmerende sted med sjel, fantastisk god mat og veldig god service. Bonus at man får kjøpt en del av produktene de har på stedet."

 

Her finner du alle våre facebookanmeldelser