no
en
de

konferansehotell utenfor Oslo nær Lillestrøm - Kurs og konferanse

Vi tilbyr kurs- og konferansefasiliteter til små og store grupper. I landlige omgivelser rett utenfor Oslo og med nærhet til Lillestrøm og Gardermoen finner du et moderne konferansehotell i en renovert låve med en personlig og intim atmosfære. Vi har 15 hotellrom og plass til 120 personer i vår største konferansesal.
Konferanse
Ta konferansen hos Smakfulle Rom konferansegård, midt mellom Oslo og Gardermoen. Senk skuldrene, her er det ro til å skape og nyte. Flotte møteromsfasiliteter, nydelige matopplevelser og hotellrom med fokus på kvalitet og gode senger.
Les Mer
Våre konferansepakker
Konferansegård nær Oslo og Gardermoen med fokus på kvalitet, smaksopplevelser og den gode atmosfæren. Kurs- og konferansefasiliteter har høy standard i restaurant, hotellrom og møterom. Her kan du senke skuldrene og finne ro til å skape og nyte.
Les Mer
Moderne møteromsfasiliteter
Se våre flotte møtelokaler nær Gardermoen og Lillestrøm. Flotte konferansefasiliteter som passer for både generalforsamlinger og samlinger med overnatting. Smakfulle Rom har fått fantastiske anmeldelser for både bevertningen og atmosfæren på stedet.
Les Mer
Ledergruppe eller mindre gruppe?
Hos oss kan dere være helt alene dersom dere ønsker det. Vi har lagt opp til at det skal passe spesielt godt egnet for mindre grupper å besøke oss. Med eksklusivt møterom med egen luftig stue og et eget spiserom kan vi tilby et annerledes opphold.
Les Mer
Overnatting
Vi kan tilby 15 flotte og moderne hotellrom med 24 sengeplasser til våre kurs- og konferansegjester.
Les Mer
Flotte anmeldelser fra våre gjester
"Rett og slett en vidunderlig opplevelse av ro, nytelse for øynene og mat ut fra en annen verden og et vertskap kongen verdig" (mars 2016).
Les Mer
Forespørsel
Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker å sjekke tilgjengelighet hos oss og pris på ditt arrangement. Vi har flotte lokaler for selskaper og gode møterom tilpasset kurs og konferanse.
Les Mer