no
en
de

Samarbeidspartnere

Oppover

Oppover ble etablert i 2007 med formål å trene bedrifter innen området kommunikasjon mellom mennesker.  Oppover tilbyr bedrifter kurs, trening og seminar innen kommunikasjon, gruppedynamikk, personlig utvikling, salgstrening, forhandlingspsykologi, presentasjonsteknikk og ledertrening. 

Treningen er praktisk rettet og det jobbes mye med å tilpasse det teoretiske til kursdeltagernes hverdag. Et av målene er å gi den enkelte deltaker en større forståelse for sine sterke sider og områder som kan forsterkes. For mer informasjon, se www.oppover.no

 

Cockpit Event

COCKPIT EVENT - VI TAR LEK PÅ ALVOR. Cockpit Event er et eventbyrå som utvikler og leverer event, arrangement og teambyggingsaktiviteter til bedrifter, organisasjoner og etater. De gjennomfører aktiviteter over hele østlandsområdet, og har over 20 års erfaring innenfor eventbransjen. Staben består av 20 håndplukkede og dedikerte mennesker, som til enhver tid er klar til å skape begeistring og engasjement hos kundene. Umiddelbare reaksjoner etter våre arrangement er ofte "gøy", "kreativt", "gjennomtenkt" og "helhetlig".

Ta direkte kontakt med Cockpit Event for aktiviteter under ditt arrangement hos oss. Kontaktinfo: 901 36 935/ sidsel@cockpitevent.no, eller les mer på www.cockpitnorge.no

 

Persontransport

Vi har forhandlet frem gode priser på transport fra Persontransport fra ulike knytepunkter i Oslo, Lillestrøm, Kløfta, Gardermoen m.m. Spør etter priser på transport i forbindelse med din henvendelse. Les mer om Persontransport her.

 

Tankeflyt

Tankeflyt har utviklet effektive og engasjerende kursopplevelser som stimulerer til løsningsorientert tenkning, bevisstgjøring og verdibasert samarbeid. En coachende væremåte, fokus på indre styrker, oppmerksomhetstrening og kraftfulle verktøy fra Points of You som aktiverer flere sanser og gir unike kombinasjonsmuligheter.

Bedriftsopplegg og foredrag skreddersys til dine behov. Du kan velge mellom opplegg inne eller ute som for eksempel ‘Ut i parken, styrker hjernebarken’. Denne aktiviteten kan være et godt alternativ til de som ikke kan eller ønsker å være med på en klatreaktivitet.

Kursleder Maria Hofman har etter flere år som mellomleder i en hektisk IT bransje erfart hvor viktig det er med anerkjennende kommunikasjon og evnen til å holde hodet kaldt. Hun har en ICF-sertifisert profesjonell coachingutdanning, og har fordypet seg i positiv psykologi, vitenskapen om hvordan vi trives og presterer på vårt beste. Her har hun spesialisert seg i VIA styrker og har instruktørutdanning i Oppmerksomhetstrening. Les mer om kursene til Tankeflyt her. 

 

Høyt & Lavt Lillestrøm

Et steinkast fra konferansegården finner du Oslo og Akershus største klatrepark. Her finner man aktivitetsløyper som har et tilbud både for de som ønsker å være høyt mellom trærne, men også for de som liker seg best på bakken. Våre dyktige instruktører lager et opplegg tilpasset din gruppe. www.hoytlavt.no/lillestrom