no
en
de

Aktiviteter 3-4 timer

Teambuilding hos Høyt & Lavt Lillestrøm fra kr 7.500,- inntil 15 personer, deretter kr 350,- per person.

Våre instruktører lager et opplegg tilpasset din gruppe med en kombinasjon av aktiviteter i trærne og på bakken. Vi deler opp i lag som konkurer mot hverandre dersom dere ønsker det. Her er samarbeid i fokus. Dersom dere ønsker aktiviteter etter kl 18.00 koster dette kr 15.000,- inkl 15. pers. 

Høyt & Lavt - Lillestrøm er en av Skandinavias største klatreparker og består av 11 ulike aktivitetsløyper mellom trærne med ulik lengde og vanskelighetsgrad. Zip-liner og tauverk som er bygget inn i det naturlige terrenget, og lar deg oppleve en spennende verden fra tretoppene. Dette er en arena for opplevelser, mestring og læring og kan tilby noe for alle typer grupper. I tillegg til disse løypene har vi ulike teamaktiviteter som kan utføres alene eller i kombinasjon med klatreløypene.

Les mer om aktivitetsparken her

 

Kokkeskolen kr 9.900,- (inntil 10 personer, deretter kr 450,- per person)

​Lær å lag mat slik kokkene gjør det. Dere lager selv dagens fire-retters middag. Med forbehold om ledig kapasitet.

 

Konfektkurs kr 12.900,- (inntil 10 personer, deretter kr 450,- per person)

Kokk og konditor, Lars-Erik Undrum, har 13 års fartstid hos Pascal, og produkter av god sjokolade er noe han brenner for. Lær mer om sjokolade, lage konfekt og ikke minst smake! All konfekt som lages, pakkes i poser som dere får med hjem. Med forbehold om ledig kapasitet.