no
en
de

Våre aktiviteter

Smakfulle Rom tilbyr mange ulike aktiviteter og eier også en skandinavias støsrte klatreparker, Høyt & Lavt Sørum, som ligger kun 500 meter fra konferansegården. VI har korte og lengre aktiviteter og er fleksible for å finne et opplegg som passer for din bedrift.
Aktiviteter og teambuilding
Vi har et stort utvalg av teambuilding-aktiviteter enten du ønsker en kort aktivitet eller over flere timer. Hva med å prøve vår egen aktivitetspark? Høyt & Lavt Lillestrøm er en av Skandinavias største klatreparker og har flere teambuilding-aktiviteter både på bakken og oppe i trærne.
Les Mer
Aktiviteter 1-2 timer
Teambuilding. Kombiner konferanse og aktivitet for bedre samspill mellom deltagerne. Vi kan tilby alt fra en times aktivitet til heldagsaktiviteter. Prøv aktiviteter som ølsmaking, vinsmaking og matkurs.
Les Mer
Aktiviteter 3-4 timer
Kombiner konferanse og aktivitet for bedre samspill mellom deltagerne. Vi kan tilby alt fra en times aktivitet til heldagsaktiviteter.
Les Mer
Samarbeidspartnere
Vi har inngått avtaler om transport, kommunikasjonskurs m.m. Ta kontakt, så lager vi et opplegg tilpasset ditt arrangement. Her kan du lese mer om dette.
Les Mer
Andre aktiviteter i nærheten
Hvis du ønsker å gjøre noe annet enn aktiviteter i klatreparken eller på hotellet har vi laget en oversikt over andre ting du kan gjøre når du besøker oss.
Les Mer